آشنایی با فریم ورک های PHP

طراحی وب

آشنایی با فریم ورک های PHP

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که…

توسط تم سیلز
-- آخرین بروزرسانی : 08-06-2019
-- بازدیدها : 208
اشتراک گذاری در :
امتیازدهی به مطلب :
4+

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای

در سال های اخیر شاهد رشد چشمگیر زبان برنامه نویسی PHP به عنوان یکی از محبوب ترین زبان های طراحی وب بوده ایم. اگر دلایل محبوبیت این زبان را نمی دانید، به شما پیشنهاد می کنیم مقاله چرا باید PHP را انتخاب کرد مطالعه کنید. معمولا برای تمام برنامه نویسانی که می خواهند با زبان برنامه نویسی PHP کدنویسی کنند، این سوال پیش می آید که بهترین فریم ورک های PHP کدام است؟ بنابراین در این مطلب ابتدا خواهیم دید که فریم ورک چیست و چرا باید از آن برای توسعه نرم افزار های خود استفاده کنید. سپس در ادامه این مقاله بهترین فریم ورک های PHP را به شما معرفی خواهیم کرد.

گزارش وبینار خیریه

فریم ورک یا framework چیست؟

فریمورک چیست؟ بررسی فریم ورک های php

فریم ورک یا framework به معنی چارچوب می باشد. فریم ورک برنامه نویسی مجموعه ای از کتابخانه ها، استاندارد ها و قوانین کدنویسی است که در بستر یک چارچوب نرم افزاری در اختیار برنامه نویسان قرار می گیرد. برای زبان های برنامه نویسی، انواع مختلفی فریم ورک توسعه داده شده است. فریم ورک های برنامه نویسی برای هدفی خاص ایجاد شده اند، برای مثال می توان به فریم ورک های وب ، فریم ورک های توسعه اپلیکیشن موبایل و… اشاره کرد. بنابراین فریم ورک های برنامه نویسی، به برنامه نویسان کمک می کنند کد های کمتری بنویسند و سریعتر به نتیجه برسند. 


چرا باید از فریم ورک استفاده کرد؟

در فرآیند برنامه نویسی بخش زیادی از کدهایی که برنامه نویس می نویسد، تکراری خواهند بود. زیرا اپلیکیشن ها معمولا در بسیاری از ویژگی ها و بخش ها مشترک هستند. تکرار کدها برای‌ برنامه نویس در دراز مدت می تواند بسیار خسته کننده باشد. بنابراین فریم ورک ها برای حل این مسئله بستری برای نویسان مهیا کرده اند تا بسیاری از ویژگی های مشترک در اپلیکیشن ها را به صورت پیش فرض در اختیار برنامه نویس قرار دهند.

زمانی که برنامه نویسان از فریم ورک ها استفاده می کنند، باید حتما به قوانین و استاندارد های آن پایبند باشند، زیرا این امر باعث می شود که برنامه نویس کدهایی خوانا، استاندارد و قابل اعتماد بنویسد. بنابراین فریم ورک ها توسعه و مقیاس پذیری پروژه های بزرگ را آسان تر می کنند. استفاده از فریم ورک ها در ساخت وب اپلیکیشن ها از اهمیت زیادی برخوردار است، زیرا در این حوزه ویژگی هایی مانند امنیت بالا، بروزرسانی مرتب، پشتیبانی و… بسیار حیاتی می باشند.

پروتکل HTTP چیست؟

اشتراک
اطلاع از
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x